Mim, Hangisini Tercih Edersin ?

21:35:00

  Heyyoooo mimlendimmm , hem de uzun bir aradan sonra . Gerçi hoş , bu bahsi geçen  ' uzun zamanda ' , beni mimleseler de ben yazamazdım , çünkümmm en gereksiz işlerin aranan başrolü olduğum için , saçma işlerle haşir neşirdiiimm . Niiiyyysee , sevgili Küçük Hanımcığımız beni mimlemiş , Allah ondan razı olsun 😂, onunda cevaplarını okumak için tam şuradan bir tık tık alayım .


1. Hangisini tercih edersin? Uçabilme yeteneğinin olmasını mı yoksa su altında nefes alabilmeyi mi? Neden ?

  Uçmaya hayranım , yüksek yerlere ve yüksek yerlerden aşağı bakmaya hayranım , küçükken pilot olmak isterdim , şimdi öyle bir gayem olmasa da pilotluk eğitimi yine de almak istiyorum , şu küçük pırpır uçakları sürmek için eğitim veriyorlarmış . Yani dünya hali bu ne zaman zombi virüsü bizi vuracak bilinmez , eğer uçak uçurmayı bilirsem , kendimi kurtarırım en azından ama önce bir uçağa ihtiyacım var tabi . Ama bunlara rağmen uçmayı tercih etmem , istediğinde uçaklar emrine amade , seni uçurur ama , su altında nefes almak mümkün değil . Hem bende boğulma korkusu var , iyi olurdu şimdi , korkmadan yüzmek .


2. Hangisini tercih edersin? Sonsuza dek etrafının kitaplarla çevrili olmasını mı yoksa evcil hayvanlarla mı? Neden?

  Kitaplarla . Hayvanları bir yerlerde yine bulurum , zaten alerjimde var etrafımı saracak kadar çok olurlarsa ben öbür taraf bilet almış gibi bir şey olurum .


3. Hangisini tercih edersin? Büyük ellere sahip olmak mı yoksa büyük ayaklar mı? Neden?

  Ayy ikisi de değil ama seçmek zorundaysam, büyük ayaklar galiba . Zaten şimdide çok minnak oldukları söylemez , bundan daha da büyük olamaz herhalde 😂.

4. Hangisini tercih edersin? Geriye kalan hayatının tamamında çay içmeyi mi yoksa kahve içmeyi mi? Neden?

  Gaaaayyyfeeeeee 💗. Kahve çok seviyorum , gayfe galp ben . Çay çok aramam olsa içerim bir kaç demlik ama yoksa da eksiklik hissetmem .


5. Hangisini tercih edersin? Pilav üstü kuru mu yoksa köfte patates mi? Neden?

  Pilav üstü kuru çünküüü, ben köfte sevmiyorum , inşallah bunu söyledim diye taşlanmam ama sevmiyorum . Dışarıda asla yemiyorum evde de çok nadir ondada midem ağrıyor , bana dokunuyor galiba . Pattesss severim zaten onu sevmeyen insan yok dimi ?

6. Hangisini tercih edersin? Sınırsız döner mi yoksa sınırsız kokoreç mi? Neden?

  Döner . Kkoreç kokulu bir yiyecek olduğu için hiç deneme girişimim olmadı herhalde de olmazda 😂. Dönere de çok bayılmam ama güzel yapan bir yerse olaaarrr .

7. Hangisini tercih edersin? Ölüm saatini bilmeyi mi yoksa nasıl öleceğini bilmeyi mi? (Ölüm tarihini ve ölüm şeklini değiştiremiyorsun) Neden?

  Yani ben kendimi azıcık tanıyorsam , ikisini de öğrensem kafayı yerdim . Nasıl öleceğimi bilsem , ölümüme neden olsan şeyden kaçarak geçerdi hayatım . Ne zaman olacağını bilsem ayrı dert sürekli saat sayarak geçerdi ömrüm . Yani ben bu sefer bir cevap seçemedim . Allah'a şükür ikisini de bilmiyoruz .  

8. Hangisini tercih edersin? 500 yıl gelecekte yaşamayı mı yoksa 500 yıl geçmişte yaşamayı mı? Neden?

  Geçmişte , çünkü gelecek belirsizlikten ibaret geçmişte ne olmuş biliyoruz , daha güvenli . 

9. Hangisini tercih edersin? Her yıl yenilenen tek seferlik uluslararası bir uçuş bileti mi yoksa yurt içinde geçerli sınırsız uçak bileti mi? Neden?

  Uluslararası ama tek uçuşu tercih ederim , dolar inmek nedir bilmiyor , yurtiçinde TL kullanıyoruz bir şey olmaz ama uluslararası tam bir batış kapısı . Arada kurnazlık yapıp , dolar yükselince bileti satarım her yönden karlı , ohhh misss . 

10.  Hangisini tercih edersin? Daha çok dinlemeyi mi daha çok konuşmayı mı? Neden?

  Sizceeeee 😜 . Ben çok konuşurum , sürekli konuşurum , konuşmayı severim , beni sürekli dinleyecek bir insan olsa müthişşşşş ötesi olurdu . Ama tek ben konuşsam bir süre sonra deli gibide hissedebilirim , karşımdaki de konuşsun ben dinleyim , ben konuşayım o dinlesin , her şey karşılıklı . 


  Bu
seferlik kimseyi mimlemiyorum , bunu okuyup da yapmak isteyen herkes mimlenmiş bilsin kendini , heytt beeeğğğ , ana Saliha is back ama mafya anası yada deniz anası , sirke anasıda olabilir . 


You Might Also Like

13 yorum

  1. Dolar yükselince bileti satmak güzel fikirmiş :D
    Daha bugün köfte yedim, çocukluğumdan beri çok severim , sen de sevseydin keşke... Olmadı bu :D
    Güzel cevaplardı severek okudum 🌸
    Emeğine sağlıkk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ticaret kafamızda vardır işte böyle jajajaj :D
      Köfteye dair güzel anılarım yok , dışarıda bir kere yedikten sonra çok dehşet bir şekilde hasta olmuştum , o günden sonra psikolojik köfte yiyince kötü oluyorum , yiyemiyorum yani :D

      Yorumun için tişikkirler , çok geç cevap verebildim , şehir dışındaydım uzun zamandır kusura bakma ^^

      Sil
  2. Güpgüzelll blogmuşş bu ! Yeni keşfettim hemen takibe aldım. Ben de beklerim bebiş bloğuma ;) Bu arada evet aslında "bi insan bi cümleyle anlanılamaz" profil tanımınıza katılıyorum :) Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  3. merhaba sizi deep ten öğrendim sayfanıza bayıldım takipteyim ben de beklerim sayfama eğer arzu ederseniz...sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. ha haaaaa zombi virüsü müüüü ha haa çok dizi izliyon seeen. bilimkurgulu dizilerde bol bol oluyo onnardaaan :) aaay konuşman gelince yaz sen yaaaz. baak yakında dinleyen robot da yapcaklar koreliler. oh ne güzeeeel tam sana göreee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım evett , hihihihi :D ama pek bilim kurgu da izlemem aslında :D Vaktim olsa yazıcam inan deep , bir aydan fazladır şehir dışındaydım zaten , acil işler vardı da . Ay kampanya başlatalım bana para toplayıp o robottan alalım hayrına , hahahahha :D

      Sil
  5. merhaba sizi deep'te gördüm hemen geldim :) ben de beklerim :) çok keyifli bir mim yazısı olmuşş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz ^^ Allah o deep den razı olsun hahaha :D

      Sil
  6. Zombiler ütopik hayal dünyasında yaşayanların korkulu rüyası :P
    O zaman hoş geldiniz ^^

    YanıtlaSil

//]]>