Mim , Yeni Yıldan Beklediklerim

02:28:00

  Mimleri hep geç yazıyordum ama bu sefer kendi rekorumu kırdım , en son ben yazıyorum .  Beni mimleyen , Elif ve Ruhsa 'ya hem teşekkür ediyor hem de bu kadar geç yaptığım için özür diliyorum .

  Yeni yılın bir buçuk ayı geçmiş de olsa , ben bu yıl için olan beklentilerimi yazıyorum , hadi bakalım hayırlısı , geç olsun güç olmasın .


1. Blogda daha aktif olmak . En azından haftada bir yazı yazmak . 2017 gibi yazmaya başlayıp yarım bırakmak istemiyorum .

2. En az üç tablo bitirmek . 2017 de resim çizmeye de çok az zaman ayırdım , hep yarım kaldılar , annem yazdan beri bir tablo istiyor ama hem vakitsizlik hem de biraz üşengeçlik buna engel oldu .

3. Uykumu artık bir düzene sokmak , çünkü bir gün sabaha kadar uyumayıp ertesi gün yedide uyuyorum , sonra gece uyanıp ,  gündüz yeniden uyuya kalıyorum . İlk başlarda pek beni etkilemiyordu ama artık bedenen çok yorgun hissetmeye başladım ve en kötüde bu dengesizlik bana kilo aldırmaya başladı , buna acilen bir son vermem lazım .


4. Biraz sakinlik ve suhulet . 2017 den sonra en çok istediğim şey bu sanırım 😂.

5. Flamingoların fotoğraflarını çekmek . 4 yıl önce çekme fırsatım vardı ama çamurlu bir yerdelerdi ve bendeki prenseslik sendromu yüzünden yanlarına yaklaşamamıştım . Ve şuanda yaptığım salaklığı düşündükçe acı çekiyorum . Son iki yıldır çekmek istiyorum ama fırsat olmadı , bu yıl inşallah olur , tabi zavallı hayvanlar değişen küresel ısı yüzünden artık buralara gelirler mi bilmiyorum .

6. Biraz ayakkabı ve bolca çanta . Ben çok zor beğenen biri olduğumdan , hiçbir şey alamıyorum ve kıyafetlerimden baya eledim , çok az eşyam kaldı . Kıyafet kendim dikiyorum zaten , alma derdim yok , seçme derdim yok ohhhh çok rahat , en önemlisi avm gezmek zorunda değilim , hiç sevmiyorum avm , boğuluyor gibi hissediyorum . Ama çanta ve ayakkabı bulamıyorum , en azından kendi tarzıma göre , süslüyüm ama kokoş değilim , ağır şeyleri sevmiyorum , zarifler hoşuma gidiyor ama onlarda çok süssüz oluyor süslüleri de , kıro kıro duruyor . Kendi zevkime göre , ayakkabı ve çantalar istiyorum kısaca .

7. Düşünerek hareket etmek . Olabilme olasılığı en düşük madde herhalde . Aslında çok düşünürüm , sürekli düşünürüm hatta bazen düşünmekten başım ağrır ama anlık olarak hiç düşünmeden hareket ederim ve konuşurum , pekte sonuçları hoş şeyler olmuyor tabi . Ani çıkışlarım ve yükselişlerim olur ve bu beni genel olarak kavgaya sürükler , pek mantık insanı olmuyorum . Öyle anlar tamamen mantığımı kapatıp duygularıma göre hareket ediyorum , bunu değiştirmem lazım.


  Bu minicikkk , ufacıkkk (!) isteklerim inşallah , bir buçuk ayı giden yılın geri kalanında gerçekleşir . Çok geç yapmamdan ötürü ve yapmayan kalmadı herhalde diyerekten kimseyi mimlemiyorum ve herkese bir buçuk ayı geçmiş olan yeni yıllarında hayırlar diliyorum .

You Might Also Like

10 yorum

  1. Kendi kıyafetini kendin mi dikiyorsun, müthiş bir şey olmalı buu! Bana da öğret Saliha Ablaa 😁

    Şu uyku düzeni problemi bende de var maalesef :( İnşallah düzene sokabiliriz.

    Tabloyu bitirince burada da paylaşsan olur mu , çok meraklıyımdır da 😂

    Bak en sonki madde bende de oluyor, normalde çok düşünürüm ama bazen lafı esirgemeyip pat diye söyleyiveririm işte 😂

    Eline sağlık çok keyifli bir yazı olmuş.
    Koskocaman sevgiler 💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet , kendim dikiyorum ama bir sor nasıl dikiyorsun , sinir krizleri eşliğinde :D
      Biterse tabi bir gün , hahahha :D
      Benimki lafı esirgememek değil ama açık sözlüyüm . Daha çok düşünmeden konuşuyorum ve karşımdaki de bir kalıyor sonra bana dank ediyor ben ne dedim şimdi diye :D
      Teşekkürler ^^

      Sil
    2. Lafı esirgememek derken ben de de senin yazdığından oluyor, şimdi yanlış anlaşılmayayım, aaa bu kız böyle miymişş demesinler :D

      Sil
    3. Tamam demesinler :D hahahaha ^^

      Sil
  2. Dilediklerini yaparsın inşallah.😊 Ben de avm gezmeyi pek sevmem. Keyifle okudum yazını. Daha çok yazılarında buluşmak dileğiyle,sevgiler!🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avm sevmeyen biri , gel sarılalım çok mutluyum şuan :D

      Sil
  3. Sjmdkdkdkd Şubat bitiyor gülüm nittin ya hsndks öpüldün

    YanıtlaSil
  4. Bu yazıyla ne fark ettim biliyor musun? Yılın bir buçuk ayı geçmiş. Gerçekten okuyunca takvime baktım ve şubatın kaçıncı ay olduğunu hesapladım. Dilerim hepsi gerçekleşir :) Neşeli sevgilerle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir buçuk ay geçip gitti , bu yılı da bitireceğiz bu gidişle :D

      Sil

//]]>