Son Zamanlarda 5

01:53:00

 
  Merhabalar , nasılsınız efendim , inşallah iyisinizdir . Ben nasılım , inanın bilmiyorum .
 
  Sanırım çekirdek aile formuna alışmam zaman alacak , gerçi biz çekirdek aile sınıfına girmiyor olabiliriz , sonuçta üç kardeşiz . Kalabalık bir ailem olsun isterdim hep ama biz sülalecek bir arada çok durunca , sorun çıkıyor , ailecek deliyiz galiba biz .,

  Neyse biz anneannemden döndük üç gün kadar sonra teyzemler bize geldi . Teyzem düzen ve temizliğe çok önem verir -zaten Almanya da yaşıyor , tam kendine uygun bir yer , malum Almanlar kurallara ve düzene çok önem veriyorlar - . Fakat teyzemin favori işi , kesinlikle ' ütü ' , ayy ismi bile beni kötü yapıyor , ama teyzem bayılıyor her şeyi ütülemeye . Hatta bıraksam beni bile , sen çok yamuksun , seni bir ütüleyelim bile derler - derler, kesin , derler - .


Biri bana bunu açıklasın , hahaha
  Teyzemler varken biraz gezdik , gezerken havalar aniden serinledi çok rahattık ama teyzemlerin gittiği gün hava ısınmaya başladı - ne şanslı insanlar var şu dünya da - . Tabi bizde cehennemi sıcaklarda şiştik . Neyse ki , İstanbul da havalar son günlerde biraz serinledi , rahatladık biraz çok şükür . Şuanda havalar tam kıvamında ama ben yerimden kıpırdamaya üşendiğim için gezmeye gitmiyorum .
                                       
  Çok konuşmak istiyorum ama çok üşeniyorum  - inamıyoğğğğruuumm - , bu bana çok olan bir şey değil , benim gibi çenesi  düşükler için çok zor bir şey inanın . 

  Birde annem güya dikiş dikmeye tövbe etmişti - hep böyle diyor , sonra bir ay sonra tekrar dikmeye başlıyor - , fakat sürekli internette gördüğüm ve çok istediğim bir etek modeli çok kısa olduğu ve ne yaparsam yapayım uzun bulamayınca yeniden dikiş makinası ortaya çıktı - nihahahha - . Tabi ben bu işin en zor tarafının başıma kalacağını unutmuştum , o da beyin zonklatan , sinir zıplatan bir iş olan kalıp çıkarmaydı - şu cümlede ki hüzne bir bakın sayın okuyucu - . Anlamıyorum ya , 1500 tane çizgi arasından modeli artı bedenini bulamıyorum , delireceğim .

  Ben tatildeyken iki - çok sevgili - arkadaşım buluşmuş  - hemide bensiz - , sonra zaten çok aşırı kilolu oldukları için (!) , hep birlikte kilo vermeye karar vermişler . Bende nasıl olduysa bu kararın içine alınmışım , bir gün bir uyandım whatsapp de bu ikili grup kurmuş, birde aşırı zayıf bir bacıyı grup fotoğrafı koymuşlar , ya tamam gaza gelelim de bir bana bak bir bacıya bak , nasıl ben öyle olayım .

  Neyse ben bunları başta takmadım nasıl olsa kilo filan veremezler diye sonra bir baktım bunlar ciddi ciddi kilo veriyor . Benim bacıların boyu olmuş nerdeyse iki metre , yanlarında - kısa bir insan olmama rağmen - hobit gibi dolanıyorum , bir de spor ve diyet yapıp kilo veriyorlar .


  Benim buna kalbim dayanmaz dostlar , ben bunalımları girip dururken bunlar bana ne kadar kilo verdiklerini yazıyorlardı - ağlama , sayın okur,  hayat böyle ağlama - . Sonra ne mi oldu , tabi ki de çok gayret ederek , kilomu tonlara çıkarmaya karar verdim ve her şeyi yedim . Allah'tan genetik olarak , pek kilo almayan bir insanım , kilo almamışım hatta çok saçma  bir şekilde bir kilo bile vermişim .

  Durum böyle olunca bende , yaklaşık bir 26 saat boyunca uyanık ( uykusuzluk hat sahafa da ama uyumuyorum ) durduğum bir sabah - altı , yedi gibi - çıktım dışarı , tabi annem beni bulamayınca başta paniklemiş , halbuki not bile bırakmıştım .

  Neyse ben çok fena gaza gelmiş bir şekilde yürüyüş yaparken daha birinci turum yeni bitmesine rağmen sağanak yağmura yakalandım , şansın bu kadarı . Ama ben ne yaptım, çok zeki olduğum için , yürümeye devam ettim , hem de en küçük bir rüzgardan bile hasta olduğu bile bile . Böyle berduş gibi yürümeye devam ettim , arada beni gören site görevlileri deli gözüyle bakıyor , 'hem de bu yağmurda diyordu ' , bir süre sonra çorabıma kadar ıslandığımı fark edince mecbur eve döndüm . 

  Eve girdim ama titreyerek ve hapşırıklar eşliğinde . Yani senin neyine yürüyüş, uyanıksın git dizi izle, film izle ne bileyim bir şey yap işte ne diye yürüyüşe çıkıyorsun . Yani kırk yılın başı yürüyüşe çıktım ondada sağanağa tutuldum hem de yaz günü , yani kim daha şanslı tartışmayalım istersen (!) .

You Might Also Like

18 yorum

  1. Yaa Saliha alemsin, çok eğlendim okurken, eminim yaşarken o kadar eğlenceli olmamistir ama şansını sevdiğim 😂😂😂
    Yahu ütü nedir yaa sevenini anlayamiyorum, idrak edemiyorum...
    Gifler şahane, bayıldım... sen fit sindirim ya zaten, bırak rejim işlerini az az sık sık en güzeli 😂😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Trajikomik bunlar , o an sinir olsam da sonra bende çok gülüyorum :D Ütü nefret birşey ya . Ben rejim yapmıyorum da , arkadaşlarım kilo verince , ben acayip duruyorum , aman ne olucak bende böyle alayım :D

      Sil
  2. Çok eğlenceli bir yazı okudum tebrik ederim.
    Yine geleceğim.
    Güldüm güldüm....hah ha ha haaahhhhy
    gerçekten komikti.Komik insanları severim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ve hoşgeldiniz :D

      Sil
  3. Hahaa yazı ayrı güzel, gifler ayrı :)) ❤

    YanıtlaSil
  4. Allah seni napmasın, hasta da oldun muuu, geçmiş olsuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir - iki hapşuruka atlattım , hasta olmadım şükür :D

      Sil
  5. Genetiktir Genetik Su içsem yarıyor. Sloganın bu olmalı bende üzüldüğümde hemen gece seansları başlıyor. Yemelere Yiyip kilo almıyorsan Terlikle dövülmeliksin Hayatım boyunca en özendiğim insan figürü Temizlik deme Cam silmekten yoruldum. Pofff ama bitmeyen iş bitmeyen ütü yazarken içim şişti :))) Seni okurken güldüm Güzel yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben üzülünce yiyorum , sinirlenince yiyorum , herşeyden kendime yemek için bir pay çıkarıyorum . Dövmeyin beni hahaha. Babam benden de beter ben ne yiyorsam iki , üç katını yiyor ama gram almıyor hatta benimle dalga geçiyor tombik diye . Mayıs yağmuru sana kötü bir haberim var , bayram is coming :D

      Sil
    2. Gidip geliyorum sürekli burayı istemsiz açıyorum Nur Bu yazıda bir durum var sana diyim :)

      Sil
    3. Sen deyince bende bir kere okudum acaba nasıl bir kafa ile yazmışım :D

      Sil
  6. ne güzel bir yazı olmuş :) takibe aldım bloguma da beklerim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler bende uğruycam size :D

      Sil
  7. Güzel olmuş bunu sormadan edemedim gifleri bende kullana bilir miyim?

    YanıtlaSil
  8. Tabi canım kullan , ben de tumblr dan buluyorum zaten :D

    YanıtlaSil

//]]>