Pages

7 Ekim 2023 Cumartesi

Delirmenin küçük taslakları

  Delirmenizin hangi aşamasındasınız ? Yani şuandan sonra ne olur , günlerce yatıp uyumak mı , yoksa birine 💩lu turta yapıp vericek ( The Help 😌) seviyede misiniz ? 



  Yoksa daha da kötü mü ? Benim için mi bir aşama kalmadı , yani daha da ileri bir aşama bile kalmadı 🙂 . İyi ve mükemmel bir insan olduğum için insanlar hayatımın içine etse bile 💩lu turta yapıp veremem , zaten öncelikle kendimde çok iğrenirim . İğrenç hiçbir şeye tahammülüm yok , hayali bile midemi mahvediyor . Bu dünya hassas mideler için bir cehennemdir . Hayatımın en dipte olduğum döneminde sadece dalga geçebiliyorum , kendimle - ama siz yapamazsınız , sadece ben- , kardeşim en travmaların seni espri anlayışı olan biri yaptı çokta şey etme diyor , haklı . Bütün çocuğu travmalardan oluşan biri olarak her üzücü şeyle dalga geçerek kendimi savunma mekanizması geliştirmişim , hiç farkında değilim . Yani ben sanıyorum ki doğuştan gelen bir şey komik olmak ama yok değil ✨travma✨ sahibi olmak sizi komik yapan yegâne şey , bana gülmüyorsan senin hayatın fazla rahat geçmiş demektir 💅 . Alias Grace de , Grace dinledikte psikolog sonunda delirmişti . KIZ PSİKOLOGU DELİRTTİ . Baya baya adam konuşamaz hale gelmişti . Anksiyete listeme yeni bir şey eklendi , psikolog delirtmek . Yani düşünsene psikologun işi senin psikolojini düzeltmek - yada o tarz bişiy işte- ama sen gidip adamı deli yapıyorsun ama iyi yanı ünlü birisin bak asırlar geçmiş hakkında kitaplar yazılmış , çok güzel kızlar seni oynuyor . Bir tane normal psikolojide insan tanımıyorum , bak abartmıyorum bir tane bile benim jenerasyonumda normal yok :)  Gerçi kimseyle de görüşmüyorum , üç tane arkadaşım , kardeşim, kuzenim bu kadar. Hoş görmekte istemiyorum , tanıdığım insanların birer birer yaptıkları şeyleri görünce onlarla harcadığım zamanlar aklıma geliyor , midem bulanıyor . Bu çok kötü olmalı , mide bulandırıcı biri olmak ..  Psikolojik sorunum var hatta sorunlarım yani bir değil birden fazla o derece kötüüüğğ ama kötü biri olup , başkalarının psikolojisini bozduğumu bilerek yaşamaktansa psikolojisi bozuk kişi olmayı tercih ederim sanırım . Kök cümleme ulaştığımda "birine ya zarar verirsem " di . En büyük korkum bu , birine zarar vermek , bu yüzden bisiklet bile süremiyorum . 


*2021  de psikolojik tedavi görmeye başlamadan hemen öncesi yazılmıştır. 



3 yorum:

  1. Ben de çoğu şeyi içime atan biriyim. Her şey birikince de birden tepki veriyorum bu kez birden ne oldu diyorlar. Halbuki uzun sürenin birikimi var, anlamıyorlar.

    YanıtlaSil
  2. Bazen en sevdiklerimiz bize en çok zarar verenler olabiliyor. Bunu fark ettiğimde kendimden uzak tuttuğum yakın arkadaş listemde yer alan birkaç kişi olmuştu.
    Umarım şu an daha iyisindir ve kendini daha güçlü hissediyorsundur.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. şimdi iyisin ama de miiiii :)

    YanıtlaSil