Miss Granny Kore 2014 Konusu ve Yorumum

03:06:00


   Yine tembelliğime yenilip bir filmi aylarca beklettikten sonra , yazıyorum , nedir benim bu tembelliğim . Neyse ne demiştim bak yine karıştı , ha film , filmimiz 2014 Kore yapımı , komedi türünde .



  Aslında ben bu filmi teee , film çıktığında görmüş ve izlemek istemiştim ama çeviri bulamamış sonra da unutup gitmiştim . Sonra bu yıl tatilde izlemek için film bakarken karşıma çıktı dedim aaa bu o film değil miydi ? Sonra da indirip tatilde kuzenim ve kardeşimle beraber yaptığımız gece film seanslarımızdan birinde izledik . Ben filmi çok sevdim , kuzenimde pek Kore filmlerini sevmemesine rağmen o da çok sevdi . Oldukça eğlenceli bir filmdi sonuna doğru birazcık üzüyor ama  dram değil .

   

  Neyse çok uzatmadan filmin konusuna geçiyorum ;

  Oh Mal- Soon 74 yaşında bir kadındır . Kocası o gençken intihar ettiği için oğlunu türlü zorluklar içinde büyütmüştür . Oğlu şimdi üniversitede , ihtiyarlık sorunları uzmanıdır ( o da nesi ? ) . Bizim nine aynı zamanda da çok huysuzdur , gelinine rahat nefes aldırmaz .

Torunu resmen ben
  Bir gün gelini baskıdan rahatsızlanır , kız torunu bu sebepten babaannesinin huzurevine gitmesini ister fakat ona çok bağlı olan erkek torunu , buna karşı çıkar , bu konuşmayı Mal-Soon duyar ve çok üzülür , böyle üzüntü içindeyken bir gece bir fotoğrafçı görür .


  Adı daima genç fotoğrafçılıktır , merak edip oraya girer ve fotoğraf çekilir , ne olursa fotoğrafı çekildikten sonra olur . Bir anda 20 yaşındaki haline dönmüştür . Sonrasında ise olaylar olaylar , artık orasını da ben yazmayım , izleyip görürsünüz .

 Gelelim fasulyenin faydalarına, filmin dedikodusunu yapalım biraz ;

* Öncelikle başrol kızımız gerçekten çok iyi rol yaptı , sanki genç bir kadının, içine yaşlı bir nine kaçmış gibiydi . Gerek konuşması olsun , gerek hareketleri olsun çok gerçekçiydi . Ben karakteri çok sevdim , çok eğlenceliydi . Gençleşince torunun grubunda şarkı söylemesi , bana yok artık dedirse de , sesini çok beğendim . Bu yazıyı da ostları dinlerken yazdım .


* Dizide favori karakterim kesinlikle ninenin torunuydu .  B1A4 grubundan Jin Young , canlandırıyor karakteri . Kadın gençleşince, kan çektiği için, zavallı çocuk babaannesine aşık sandı kendini, bende dedim eyvah bu film nereye gidiyor neyse ki korktuğu başıma gelmedi .


Her ne kadar, etrafta saçma bir makyaj ile ,dolansa da nine gençleşince, bir kendine geldi çocuk .


* Bir diğer, acıdığım zavallı adam dediğim karakterse , bu abimiz oldu ,zavallı adam . Nineye aşık oldu , tabi o ne bilsin .
 
Abimiz sayesinde az fangirllük yaşamadım değil , ah garibim ya .


* Bonus olarak Kim Soo Hyun'umuz var. Kim Soo Hyun da , iki dakika kapıdan uğradı filmimize , biraz daha dursa keşke demedim değil hani .
Fan girl mode on
* Birde sanırım bu film çok tutunca Çinliler de çekmiş,  aynı filmi. Ama bana, film Çin malı sonuçta diye düşündürmedi değil , sanırım eski exo üyesi Luhan oynuyormuş ilgilenenlere duyurulur . Yanlış görmediysem Japonlarda çekiyormuş daha vizyona girmemiş sanırım . Yani yok artık, bütün Asya çeksin filmi, bir Taylantlılar kaldı zaten onlarda her zamanki gibi çekerler bence .

* Bu son ,söz ama bu gifi koymam lazım, hepsi sizin için yoksa tabi ki de fangillüğüm  zirve yapmadı (!) . Ama sizce de çok komik değil mi ?




You Might Also Like

14 yorum

  1. Ne çok Kore dizisi varmış ve ne çok seviliyormuş meğer :)

    YanıtlaSil
  2. Not aldım.İnşallah izleyeceğim uygun zamanda...

    YanıtlaSil
  3. Gecen sene izlediydim.
    Çok güzeldi .
    Çok hoş bir yazmışsın tekrar izlemiş gibi oldum.😍😍

    YanıtlaSil
  4. 5x5 .. harika bi film.. koreliler gerçekten iyi film yapıyor.. bu arada son paylaşımımı gördün mü.. tam senlik ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben fkore filmlerini ya çok seviyorum ya da hiç sevmiyorum ama bunu çok sevdim . Hahaha şimdi baktım , gördüm :D

      Sil
  5. Çok sevdim konusunu.. Uzun zamandır Kore filmi izlemiyordum bu tatilde izleyeyim mutlaka. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzle izle , çok güzeldi . Bu arada nerelerdesin akela özlettin kendini :D

      Sil
    2. Yaa.. Bende özledim. Ama çalışmaya başladığımdan beri ilgilenemiyorum fazla bir şey ile.. Daha sık gelmeye çalışıyorum artık :D

      Sil
    3. Allah kolaylık versin tatildesin herhalde iyi tatiller ^^

      Sil
  6. Heyyy harika bir şey bu çok sevmiştim

    YanıtlaSil

//]]>