Geri Döndüm !

21:11:00

  Merhabalar , ben geri döndüm , o zaman şenlikler başlasın  .- İstanbul 'un havası ,5 hafta boyunca ayrı kalınca çarptı sanırım beni.-



  Şaka bir yana hava o kadar nemli geldi ki anlatamam , çok bunaldım . Ama İstanbul'u çok özlemişim , bu şehri ne kadar sevdiğimi hatırlattı ,bu tatil bana .

  İstanbul'u özlememim bir nedeni de Isparta da delirmeme ramak kalması da olabilir . Dedem ve teyzem başta olmak üzere , temizlik hastası (böyle deyince de kızıyorlar ) sülalem , beni delirtti . Onu temizle , bunu temizle , ona dokunma daha yeni temizlendi vb. gibi hayattan bıktıran , bunaltan daha nice şeyler .

  Dahası ben en çok aslan burcu ile anlaşamıyorum , şansıma da iki kardeşim ve teyzem aslan , dolayısı ile bir araya gelince deliriyorum.  Aslan burcu ile anlaşamamamın nedeni , sizi yönetmek istemeleri , ben fazla özgür ruhlu biriyim , birisi hayatıma karışınca , emir buyurunca deliriyorum dolayısı ile sürekli olarak birbirimize giriyoruz . Kardeşim - kardeşlerim  - ile anlaşmazlıklarımız hep buradan çıkıyor .

  Üstüne temizlik , temizlik diye sizi rahatsız ettiklerinde daha da çileden çıkıyorum , doğal olarak . Annem bizi hep özgür bıraktı şimdiye kadar , bu sebepten de daha da zorlandım . İstanbul ' a gelene kadar neler çektim siz düşünün . Fakat ne oldu geldik , ev o kadar pisti ki , yine , yeniden bir temizlik için kollar sıvandı, iki buçuk gündür etrafı temizlemeye ve toplamaya çalışıyoruz ama olmuyor . Neyi sevmesem hep beni bulur zaten , herhalde çok mızmızlandım da başıma geldi .

  Neyse bunlar önemsiz dertler  , bu bir ay, içinde ülkece yaşadığımız şeyleri konuşalım biraz , bir darbe atlattık hep birlikte ,malum . Buna sadece atlatmak denebilir mi emin değilim , çünkü halk tankları , tüfekleri durdurdu , kendi gücü ile . Hatta bırakın tankı helikopterlerin , savaş uçaklarının üstüne atlamaya çalıştı, bu başka bir yerde daha olmuş olduğunu düşünmüyorum, bence tarihe geçtik . Onlar bizi ayrıştırmayı, bölmeyi bekliyordu ama bizi daha da birleştirdiler . Farkında olmadan bizi birleştirdiler , ve kendilerini açığa çıkardılar - daha öncede ne oldukları belliydi ama somut olarak yaptıklarına birçokları inanmıyordu , bu hareketleri ile kendi sonlarını da daha kolay getirdiler.

  İdam geri gelmeli ve şehitlerimizin intikamı bu kanı bozuk, vatansızlardan alınmalı . Amerika her ne kadar fetöyu vermemek için sürekli bir şey çıkarsa da ben inanıyorum yakında o da cezasını çekecek , hem de en ağır bir biçimde . Dilerim Rabbimden zalimler cezasını en ağır şekilde bulsun ve ülkemizin başına böyle şeyler tekrar gelmesin..

You Might Also Like

4 yorum

  1. Çok güldüm yazılarına Artık Kış gelsin diye bagırangiller olarak bendeniz delirmecelere ramak kaldı. Nemden yağmurda yağmuyor kör olasıca Aslan burcuyla bende anlaşamam hep benim dediğim olur dışında aşırı kendilerini begenme takıntısı ve liderlik durumlarıda beni sıkıyor Temizlik demiyorum illet ettim dünya ütü mevcut yapmamak için çırpınıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi , artık havalar soğusun , kışıda seviyorum ama ben sonbaharı daha çok seviyorum :D Aslan burcunun özelliği öyle -malesef - ama karşıdakinin de rahatsız olduğunu anlamaları lazım , herkesi yönetemezler . Bana temizlikten bahsetme bu yaz artık adını bile duymak istemiyorum , deliricem resmen .

      Sil
    2. Soğusun bana bir fenalık geldi artık Kışı özledim hiç değilse soğuk olduğunda ısınırsın Yazın duş almaktan artık fenalıktan hallice oluyorum. Temizlige son pasaklılık In :)

      Sil
    3. Aynen , daha fazla dayanamıyacağım , bugün yağmur yağdı da biraz serinledi buralar . Pasaklı sallyler geliyor :D

      Sil

//]]>