Shoot Me In The Heart Kore Filmi Konusu

04:52:00

 
  Ramazan boyunca dizi- film izlememeye çalışacağımı (kardeşimle mini dizi izlemeye başladık bile ,neyse ki sadece 4 bölüm ) , ama önceden izlediğim dizi-filmlerin yorumumu yapmayı düşündüğümü yazmıştım. Öyle ise hemen buraya kısa birşeyler karalayıp kaçıcağım.

  Koreliler son zamanlarda , yaptıkları filmler ile beni şaşırtıyorlar , zira kore filmlerininin içinde sayılı sevdiğim film vardır , son zamanlarda ise genel olarak izlediğim filmleri sevdim .
Bizim Jackpot daki prensimiz ( itiraf ediyorum, çocuğu bu dizi ile sevdim , bu sebeple de ona prens diyorum) yaşına bakmadan bolcana roller alıyor -muş- , ben de kardeşim ile yine ne izleyelim mücadelerine girmişken 'aaa bak bizim prens' hadi izleyelim dedim, kardeşim ile birşeyler izlemek ölümden beterdir çünkü filmlerde tanımadığı biri varsa izlemez ( ama ben çok harika ablalık gücümü kullanarak zorla izletiyorum) , yılı eskiyse izlemez (sınırı 2012 daha öncesini izlemiyor ama benim en sevdiğim bollywood filmleri ise , 90lı yıllara ait  , bollywood da tek izlenmez , ne yapıcağımı şaşırıyorum ) , oyuncular yaşlıysa izlemez ( bu çocuk hayat kurtarıyor ) , kısaca ön yargılarından dolayı onunla baya cebelleşiyoruz . Neyse konuya dönelim, bizim prensi görünce , tamam izleyelim dedi. Biz filme başladık diğer oyunculara bakmamışız , asıl başrol abimiz  Lee Min Ki ' miş meğerse , onu da oyunculuğunu çok severim. Daha önce Shut Up Flower Boy Band ,

Bunu koymasam olmazdı
Chilling Romance ve Tsunami gibi dizi ve filmlerde izlemiş ve oyunculuğunu çok beğenmiştim, beni burada da hüsrana uğratmadı, yine çok iyi bir oyunculuk sergiledi.

  Filmin konusuna gelelim artık ( güya kısa yazacaktı ) ;

  Soo Myung ( Yeo Jin Goo ) ve Seung Min ( Lee Min Gi ) aynı gece , aynı akıl hastanesinde yatırılır . Soo Myung annesinin intiharı nedeni ile psikolojisi bozulmuştur ve bu sebeple de hastaneye yatırılır. Seung Min ise zengin bir ailenin çocuğudur fakat miras olayları sebebi ile hastaneye hile ile yatırılmıştır . İkili aynı gün aynı hastaneye yatırıldıkları gibi , aynı odaya düşerler.

 
  Seung Min hastaneye düştüğü ilk geceden itibaren sorun çıkarır ve olan Soo Myung' a olur.Seung Min hastaneye gelmesi ile hastaneye adeta eğlence gelir, hastanedeki , güya hasta bakıcı olanlar ile uğraşır ve hastaları da eğlendirir .
Bu adam her şey de mi gıcık rolü alır ?
  Bunun yanı sıra Seung Min sürekli kaçmaya çalışır ve sorun çıkarır , tabi yine bizim minnoş ( filmdeki halini görseniz , hak verirsiniz ) Soo Myung 'ın da başı onunla beraber belaya girer. Peki hastaneden kaçabilecek midir ? Ya da mirasını geri alabilecek midir ? Soo Myung ' un başına aslında neler gelmiştir?

  Devamı filmde...

  Filmle ilgili duygularım açıkçası karışık ama daha çok eğlendim, tabi bazen sinirlenip ' ya hastalara ne yapıyorlar bunlar ' diye baya da kızdım (ne biçim hastane) bazen , sonlara doğru biraz şaşırdım ama genel olarak sevdim. Ben Yeo Jin Goo için başlayıp , iki dakika da YJG bırakıp ,Lee Min Gi'ci biri olup çıktım .

  Neyse çok uzatmadan sizlere vedamı mükemmel ikili Yeo Jin Goo  ve  Lee Min Gi ile yapıyorum ( resmen içimden bir fangirl çıktı) , izlerseniz bana da film hakkındaki düşüncelerinizi söylemeyi unutmayın...






You Might Also Like

9 yorum

  1. Ya bacım bunların yüzü de isimleri de hep birbirine benziyor :) Şöyle sağlam bir Kore dizisi izlemeden bu duyguyu çözemeyeceğim. Ramazan bitsin de bir el atayım şu işe ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsimleri bende ezberleyemiyorum :D ama yüzleri çok farklı , alışamayana farklı geliyor :D Bekliyorum bacım senden de bir dizi-film yorumu :D

      Sil
  2. Bu film çok iyiydi yahu, ben çok sevmiştim. Koreliler film konusunda favori değiller ama aradan çıkıyor böyle :)
    Ellerine sağlık^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim, koreliler bu işi öğrenmeye başladı :D

      Sil
  3. Normalde kore filmlerine pek ilgim yoktur ama arada çok güzeller oluyo buda öyleydi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstisnalar hariç olmak üzere ben de pek kore dizilerine ısınamadım ama bu filmi beğendim açıkçası, yavaş yavaş koreliler filmleri de güzel olmaya başladı :D

      Sil
  4. Çok anlamlı bulduğum, başrolün karakterine hayran kaldığım bir film. Lee min ki' nin bu filmdeki gamsızlığı, fütursuz davranışları ve kendi dünyasında keşfettiği özgürlüğe sıkıca tutunması, anlamdırması en çok da tutkusu beni çok etkilemişti.
    Neden bilmiyorum bu filmi izlediğimde çok rahatlıyorum, hafifliyorum. En çok da eğleniyorum.
    Telefonunuza indirin. Sıkıldıkça, sorumluluklarınızın baskısından bunaldıkça izleyin, stres atın, Sonra harika enerjiyle geri dönün.
    Tavsiye ederim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha evet harika bir kafası vardı :D filmi nerdeyse unutmuşum yorumunuzla beraber hatırladım :D çok tatlı bir yorum yazmışsınız , olumlu enerji doldum şuan teşekkürler ^^

      Sil
  5. Çok anlamlı bulduğum, başrolün karakterine hayran kaldığım bir film. Lee min ki' nin bu filmdeki gamsızlığı, fütursuz davranışları ve kendi dünyasında keşfettiği özgürlüğe sıkıca tutunması, anlamdırması en çok da tutkusu beni çok etkilemişti.
    Neden bilmiyorum bu filmi izlediğimde çok rahatlıyorum, hafifliyorum. En çok da eğleniyorum.
    Telefonunuza indirin. Sıkıldıkça, sorumluluklarınızın baskısından bunaldıkça izleyin, stres atın, Sonra harika enerjiyle geri dönün.
    Tavsiye ederim 😊

    YanıtlaSil

//]]>